Periodisme Juvenil

CUP Ebre organitza l'acte pel SÍ/SÍ

divendres, 31 d’octubre del 2014

ESPECIAL CONSULTA/TORTOSA.- Aquest proper dimecres 5 de novembre a la Cambra de Comerç de Tortosa (C/Cervantes, 7) CUP EBRE organitzarà l'acte central a les Terres de l'Ebre, de la campanya (anem més enllà de la independència) amb la presència de la diputada Isabel Vallet, el músic i escriptor Xavi Sarrià i Carme Abril de CUP EBRE.
Amb aquest acte la CUP EBRE vol transmetre un missatge d'il·lusió i lluita perquè aquest proper 9N siga un nou èxit de mobilització de la societat catalana. La CUP té clar que només amb la gent al carrer i la desobediència aconseguirem la independència. Per això aquest 9N el poble català haurà de fer una nova demostració de força, tot i que des del govern català no s'haja fet una aposta valenta i ferma per aquest 9N.
Les intervencions de les tres ponents, es centraran en resaltar que l'únic camí que té el poble català per aconseguir la seua llibertat és la desobediència, perquè mai l'estat espanyol acceptarà la nostra independència. La CUP també insistirà en la necessitat d'aprofitar la independència per qüestionar-lo tot, per construir un nou país, amb un nou model econòmic més just que el capitalisme. I també s'insistirà en recordar que el país complet, són els Països Catalans, i que les Terres de l'Ebre es troben a la cruïlla dels Països Catalans.
L'acte finalitzarà amb una breu actuació musical del cantant i escriptor Xavi Sarrià. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks