Periodisme Juvenil

"Festa dels Super 3" per Xavi Llambrich

dilluns, 27 d’octubre del 2014

La 18a Festa dels Súpers, que es presentava amb el lema “Sóc així”, s’ha tancat demostrant el gran poder de convocatòria del Super3, que ha reunit 350.000 nens i nenes i les seves famílies a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc (150.000 el Dissabte i 200.000 el Diumenge)  per celebrar la seva trobada anual més multitudinària, en una edició en què l’organització s’ha fet en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.
Durant dos intensos dies, els súpers, i els que no ho són, han pogut viure, de manera gratuïta, una gran diversitat d’activitats, més de 150, i més de 50 espectacles pensats per satisfer nens i nenes de totes les edats. Aquest any, l’espai s’ha ampliat en 65.000 metres quadrats i s’ha modificat la ubicació de l’escenari de l’Estadi per aconseguir més capacitat d’espectadors. Ahir, l’espectacle central va arribar a la xifra de 50.000 espectadors i avui s’han superat els 52.000, aconseguint un rècord històric. 
El director del canal Super3, Dani López, valora la festa com un gran èxit: “Estem molt satisfets d’aquesta edició, en què la Festa ha arribat a la majoria d’edat. Vull agrair a les famílies i als súpers que una vegada més han demostrat que aquest esdeveniment és un fet social. Finalment, també agrair a les institucions, empreses i companyies artístiques la seva implicació en la Festa.” 

Xavi Llambrich Franch (Deltebre)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks