Periodisme Juvenil

"La cuina de les dones ebrenques" es materialitza en un llibre de gastronomia

diumenge, 12 d’octubre del 2014

TERRES DE L'EBRE.Tortosa ha presentat aquest dijous "La cuina de les dones ebrenques", un llibre on han participat un centenar de dones de les diferents associacions de dones que hi ha en gairebé tots els municipis de les Terres de l’Ebre. 
 
El projecte es va iniciar fa dos anys, quan aquestes dones van tenir a la seva disposició un espai al Canal 21 Ebre. El programa els va permetre ensenyar els seus sabers sobre la gastronomia del seu municipi. Aquest fet va permetre rebre i multiplicar el reconeixement públic pel seu talent i coneixement.
 
El resultat d’aquest procés de participació i visibilització, que van organitzar les mateixes associacions de dones amb el suport de l’Institut Català de les Dones, ha estat un total de 53 programes de televisió on les dones van exposar el seu saber gastronòmic, i el llibre "La cuina de les dones ebrenques", on ara perviurà el contingut d’aquests espais televisius.
 
El llibre que es va presentar aquest dijous ha estat editat gràcies a la col·laboració de l’ICD i la Diputació de Tarragona, i recull aquests sabers per tal de facilitar la seva transmissió i avançar en el camí del reconeixement cap allò que fan i han après les dones, la seva expertesa, la seva trajectòria vital, la manera d’actuar i de relacionar-se. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks