Periodisme Juvenil

"PxC denucia el tracte als mitjans" article de Jordi Casanova

dijous, 16 d’octubre del 2014


El regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a Tortosa, Jordi P. Casanova, vol denunciar la brutal i lamentable censura que la formació pateix per part dels mitjans de comunicació locals i comarcals. Aquesta pura i dura censura mediàtica es ve arrossegant des de les eleccions municipals de l'any 2011, any en el que PxC va obtenir representació a Tortosa, Amposta i Roquetes, amb 4 regidors.


El menyspreu i la falta de respecte dels mitjans de comunicació cap a una formació política que va obtenir 800 vots a Tortosa i més de 2200 a les terres de l'Ebre, ha arribat al seu punt límit. La gota que ha fet vesar el got ha arribat de la mà de la Cadena SER Ebre. Dilluns passat, dia 13 d'octubre i una vegada acabat el ple extraordinari de l'Ajuntament per a l'aprovació de les ordenances fiscals 2015, els portaveus dels diferents grups municipals de la ciutat van ser convidats a una tertúlia per comentar aquestes ordenances i la seva posició respecte a la consulta del 9N. El portaveu de PxC no va poder participar en aquesta tertúlia al no haver estat convidat, encara representant a 800 tortosins i tortosines.




Més que fart de la miserable actuació d'uns mitjans de comunicació que no són altra cosa que mitjans d'intoxicació i manipulació, hem contactat amb el despatx d'advocats Fornós, a Tortosa, per estudiar la possibilitat d'iniciar les actuacions legals que considerem oportunes.


Jordi Casanova

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks