Periodisme Juvenil

Ferida una dona de 44 anys per l'ensorrament de tres cases al barri de Santa Clara

dilluns, 11 de novembre del 2013

TORTOSA.- Una dona de 44 anys ha resultat ferida aquest dilluns al matí per l'ensorrament inesperat de tres cases al barri de Santa Clara de la ciutat. La vianant passejava tranquil·lament per aquesta zona del nucli antic de Tortosa quan de sobte les cases que havien de ser enderrocades durant la jornada han caigut sense tindre-ho previst. La dona amb un traumatisme al cap ha estat traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on evoluciona favorablement. A banda, 14 veïns propers als immobles ensorrats han estat desallotjats per seguretat. 

Per la seva banda el PSC de Tortosa, ha lamentat els danys ocasionats a la vianant i han celebrat que cap altra persona hagi resultat ferida. Els socialistes també han demanat responsabilitat política i han denunciat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, pel retard en l'actuació en aquest espai. Per últim han demanat a l'Ajuntament que actuï per evitar nous casos com aquests ja que amb la seguretat de la gent, segons han dit, "no s'hi juga". Durant el matí el regidor, Enric Roig, i el senador, Joan Sabaté s'han desplaçat al lloc dels fets.

Ferran Bel també ha contestat a les crítiques formulades pel grup municipal socialista, qualificant de "trist i lamentable" que es vulgui treure "rèdit polític" d'una situació com la succeïda i ha afegit que "cap dels regidors socialistes" els ha trucat per si necessitaven res. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks