Periodisme Juvenil

Els vermuts de la Garba tenen com a objectiu recuperar el carrer i convertir-lo en un espai de diàleg i reflexió

diumenge, 10 de novembre del 2013

AMPOSTA.- El col·lectiu La garba d'Amposta inicia un cicle de vermuts que es marquen com a objectiu recuperar el carrer no només com a lloc de pas sinó com a espai de reflexió i diàleg, i aprofitar l'espai per a debatre de manera distesa sobre diferents aspectes de la ciutat, la comarca i les Terres de l'Ebre. El primer vermut tindrà lloc el diumenge 17 de novembre a les dotze del migdia a la Plaça del Mercat de lacapital del Montsià, i pretén posar sobre la taula les festes majors de la ciutat.
El vermut, que porta com a títol «Quin model de festes d'agost volem?», comptarà amb la participació de diferents agents socials implicats en les festes: la regidora de cultura, Maria del Mar Panisello, un/a representant de Surt al Castell!, col·lectiu organitzador de les festes alternatives de la ciutat, un/a representant de l'Associació Amposta Jove, Paco Palmer, de la Ramaderia Germans Margalef, i Llorenç Navarro, president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks