Periodisme Juvenil

La PAH Terres de l'Ebre ajuda a Montse i finalment no ha estat desnonada

divendres, 1 de novembre del 2013

DELTEBRE.- Montse de 72 anys és una dona resident a Deltebre, ella té al seu càrrec una neta. Aquesta dona era una altra afectada pels problemes d'una hipoteca. Li va arribar una notificació de desnonament a casa i ella desesperada va demanar ajuda a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de les Terres de l'Ebre (PAH). Aquesta ha aconseguit que Montse i la seva neta no es vegin al carrer, sense casa. Fins el 15 de maig de 2015 la família no haurà de pagar res, però si no arriba a un acord amb Bankia, Montse es podria veure desnonada sense previ avís. La PAH de les Terres de l'Ebre afirma que no deixarà de lluitar per defensar aquelles famílies que ho necessitin.
 
D'altra banda la mateixa entitat bancaria pretén desnonar Mohamed i la seva família el proper 20 de desembre. El seu fill pateix una discapacitat intel·lectual i la família només té l'ingrés del pare que cobra el PIRMI. Tot i la dramàtica situació l'entitat, Bankia, no vol negociar. La PAH exigeix la dació en pagament de tots els afectats i continuaran amb les mobilitzacions fins que el problema no es solucioni.
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks