Periodisme Juvenil

Acord per a la urbanització del Pla Parcial Temple Sud

dimarts, 19 de novembre del 2013

TORTOSA.- L'Ajuntament de Tortosa i els propietaris del Pla Parcial Temple Sud han signat aquesta setmana el conveni en virtut del qual en els propers mesos s'executaran les obres de prolongació i connexió del passeig Ferran d'Aragó, al costat del canal de l'Esquerra, amb els portals de Ciutat Nord i Centre, així com la urbanització del carrer Ferran Arasa. L'acord també inclou l'ampliació del sostre comercial inicialment previst en aquest àmbit a fi i efecte d'impulsar la implantació de nous equipaments comercials, després que els espais disponibles als Portals estiguin ocupats en la seva major part. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la tinent d'alcalde de Serveis al Territori, Meritxell Roigé, han presentat avui els detalls d'aquest acord que suposa l'inici d'un projecte de ciutat clau per a la seva configuració urbanística i residencial, al temps que genera unes importants expectatives de creixement comercial. L'acord es porta a aprovació pel Ple extraordinari divendres vinent.


En el marc d'aquest acord, els propietaris del Pla Parcial Temple Sud es comprometen a finalitzar les obres de prolongació del passeig Ferran d'Aragó, paral·lel al canal de l'esquerra de l'Ebre, i la seva connexió amb els Portals de ciutat abans de l'estiu de 2014. L'acord estipula que aquestes obres han d'estar acabades en un termini no superior a 3 mesos des de l'aprovació definitiva de la modificació puntual del POUM relativa a aquest pla parcial per part de la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE). Així mateix, en un termini no superior a 9 mesos des de l'aprovació definitiva dels instruments de gestió urbanística, s'urbanitzarà el carrer Ferran Arasa, que connecta la plaça del Bimil·lenari amb la caserna dels Mossos i el passeig Ferran d'Aragó. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks