Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa demana la "dimissió immediata" de l'alcalde, Ferran Bel

dimarts, 12 de novembre del 2013

TORTOSA.- El PSC de Tortosa ha tornat a parlar en relació a l'ensorrament de tres cases del barri de Santa Clara que van ferir una dona aquest dilluns al matí. Els socialistes tortosins han demanat, aquest cop en roda de premsa, la dimissió immediata de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, per la negligència en la gestió d'aquests enderrocs. 

Segons el grup municipal, els fets arrenquen del febrer del 2013 quan l'alcalde va decretar la ruïna d'aquests edificis. Aquesta va ser l'única acció que van realitzar. Els socialistes han assegurat demanar l'acció de l'alcalde en els immobles en tres plens consecutius, però no se'ls va fer cas. El PSC de Tortosa també han criticat, les "desafortunades" declaracions de l'alcalde on deia que "era un enderroc controlat".

El socialistes tortosins han demanat per tant, la dimissió de l’alcalde perquè “amb la seguretat de les persones no s’hi juga”, segons han dit. El regidor del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha assegurat que “es responsabilitat de l’alcalde garantir la seguretat a la via pública d’acord a les potestats que li atorga la legislació vigent”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks