Periodisme Juvenil

La CUP dóna suport a la concentració davant el PP tortosí

dimarts, 19 de novembre del 2013

TORTOSA.- El Partit Popular té previst aprovar aquest dimecres la nova llei d'educació que suposarà legitimar i subvencionar les escoles que discriminen per sexe, legitimar la religió, un funcionament menys democràtic dels centres, la imposició d’una part important del currículum des de Madrid i el major atac a la llengua catalana i al sistema educatiu català des del franquisme.
Per aquest motiu la CUP dóna suport a la concentració que es farà aquest dimecres, a les 18'30 hores, a la seu del PP de Tortosa, a la plaça Alfonso, i demana, no només a la comunitat educativa, sinó a tota la societat tortosina i ebrenca que hi participi. Segons la CUP, aquesta llei representa molt més que un atac al nostre sistema educatiu. 
La Candidatura d'Unitat Popular ha recordat la seva oposició tant a la LOMCE com la a LEC, dues lleis que tot i ser aprovades per diferents governs (l'estatal i el català) tenen com a objectiu liquidar l'educació pública de qualitat per convertir-la en un negoci i impedir que la gent més humil puga accedir a una educació de qualitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks