Periodisme Juvenil

L'últim ple de Tortosa, ha estat "molt irritant"

dilluns, 5 de desembre del 2011

Aquesta tarda ha tingut lloc, l'últim ple de Tortosa, on un dels temes ha tractar ha sigut la moció popular per la regulació dels sous dels polítics. L'ambient i el desenvolupament del ple, no ha estat el més adecuat.

Primerament, el portaveu del 15M de Tortosa, ha explicat, la moció popular, tot criticant el sou exagerat, de l'alclade, Ferran Bel, que cobrà més 60.000€ anuals, que es transmeten a uns 5.000€ mensuals. No han possat en dubte, la feina de l'alcalde, però pensen que en els temps que vivim actualment, els sous no tindrien que passar els 30.000€ anuals, que es tranmesten a uns 2.100€ mensuals, la qual consideren una xifra més raonable.

Desprès s'ha passat a les votacions, on previament el moviment 15M, havien dit que no tenia que servir els seus torns de paraula, per criticar-se entre els diferents grups parlamentaris.

PxC, ha començat la seva intervenció donant suport, al moviment 15M, tot consideran, d'inconsentible, els sous que s'estàn cobran, ara per ara.

El grup parlamentari del PP, ha decidit obtar per l'abstenció, tot argumentant que no coincidient en molts dels punts de la moció, però també ha parlat, que dels sous de cada parlamentari ja s'havia aprobat abans, i per tant, era en aquell temps, quan es tenia que presentar.

El senyor Forcadell, d'ICV, també han donat suport a la moció. Tot que no coincidient en el límit dels 30.000€ anuals, perquè deien que entre el poc i el massa hi ha un terme mig.

Tant ERC, com PSC; també han volgut abstenir-se en aquesta moció, argumentant més o menys postures similars, que deien que ningú es dedicaria a la política, sinó fos per un sou digne, i per la feina que fa cada polític. Tot i que no han volgut valorar si era poc o massa els sous de l'alcalde, i dels governants.

Ha sigut al moment de CiU, que tot ha començat a tenir un grau més, de nerviosisme i el moment de més irritació, han retret a tots els partits que havien votat a favor, plats bruts, dels seus anteriors governs, en el cas de ICV, i la reclamació de PxC, que volien desprès de les eleccions, una secretaria, un despatx i telèfon pagat per l'ajuntament.

Desprès d'això entre, PxC, ICV i CiU, s'ha creat un debat tancat, entre aquest grups. Mentre parlaven els diferents grups parlamentaris, l'alcalde ha reclamat respecte per part dels ciutadans presents cara als regidors, que parlaven. Però una dona els hi ha escrit, que ell, l'alcalde, també parlava i reia, mentre els diferents parlmanetaris exposaven les seves posicions.

Els indignats, han marxat del ple, i han deixat una panera en monedes de cèntims, amb un escrit, que deia "PER SI NO EN TENIU PROU". Com també han empaperat, en forma de mural, la porta del despatx, en totes les pancartes d'indignació.
Xavier Dalmau, PP (a l'esquerra de l'imatge), Jordi Jordan, ICV (al centre)
i Forcadell, ICV; a la dreta.


8 comentaris:

  1. Per supost a mi no em representen i de mol segur que a partir d'ara a menys persones, per mal educats

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu comentari! La veritet que ells mateixos es van quedar retratats!

    ResponElimina
  3. si, en un principi boliem fer una roda de premsa per aclarir que pasaria despues i dir alguna opinio personal, pero beient el exit que van tindre no feia falta, es va demostrar quin tipo de personal son.

    ResponElimina
  4. Va ser una cosa lamentable, els hauria de caure la cara de vergonya de l'espectacle que van donar a la ciutadania! I parlo de tots, encara que l'alcalde i la 1ª tinent d'alcalde mereixen una menció especial per les seves burles i rialletes, mentres parlava, al portaveu de acampadatortosa15m, als assistents al ple i a l.700 persones que havien signat la moció.

    ResponElimina
  5. Doncs sí, en realitat diuen que estan per "representar el poble", però l'únic que representen són els seus interessos.
    Jo en part respecto que no es vulguin baixar el sou, al seu lloc no se qui ho faria, però tindria que tenir una mica més d'educació, encara que no vulgui fer el que el "poble" vol.

    ResponElimina
  6. la culpa la tenen els que van votar a ciu les pasades eleccions municipals. Ara no val queixarse...

    ResponElimina
  7. Malament sinó ens queixesem, perquè encara estariem pitjor, sí que no ens fan cas, si ens queixem, però al menys saben que no estem d'acord en ells. Hi ha gent que no el va votar, per tant no ens hem d'ancoformar, que ell és alcalde de tots els ciutadans, no únicament dels que voten CiU!

    ResponElimina
  8. un politic sen a de sentir orgullos de la gent que recorza, pero s'ha de guanyar la simpatia dels qui no el botaben, aixos significa gobernar per tots, no nomes per una minoria.

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks