Periodisme Juvenil

La cultura a Tortosa pateix una retallada de 10.000€

dimecres, 28 de desembre del 2011

Avui, Joaquim del Pino, ha presentat la programació del Teatre Auditori Felip Pedrell entre el gener i maig del 2012. Del Pino, ha destacat que el 20 de gener a les 23.00, l'Auditori acollirà una obra de teatre escrita i dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero, Veras que todo es mentira Godoy, és el títol de l'obra, on es parla de sexe, de la dona, de l'home, sobre la mort... tocs d'humor seran els que caracteritzaran. 

El regidor, ha volgut fer constar, que les sessions golfes, resulten molt favorables en l'àmbit de cinema i teatre de l'Auditori Felip Pedrell. La nina del cap pelat, Peter Pan, Maduuuixes i La princesa i el pèsol, són els diumenges en família que més es fan notar, en aquesta programació. 

Joaquim del Pino ha mencionat també el Dia Mundial del Teatre que tindrà lloc el 27 de març a Tortosa, amb una jornada de Portes Obertes a l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa. 
En la roda de premsa, s'ha destacat el carnet d'espectador que té un preu de 25€ i avarca un 40% de descompte en totes les obres de teatre, obsequi d'una entrada a escollir entre els espectacles de tipus C...

Del Pino, també ha dit que s'intenten fer les majors coses, tot i que, han sofert una reducció de 10.000€ per realitzar totes les programacions de cultura possible. La regidoria de Cultura, així és queda amb 45.000€ per gestionar la cultura tortosina.
Joaquim del Pino, explicant la programació Gener-Maig 2012 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks