Periodisme Juvenil

Tortosa presenta el 19è Saló Infantil i Juvenil "Nadal Jove" de Tortosa que es farà entre els dies 23/12 i 4/1

dimarts, 20 de desembre del 2011

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat avui els detalls del 19è Saló Infantil i Juvenil de Tortosa, el Nadal Jove, que obre portes el proper divendres 23 de desembre i s'allarga fins al 4 de gener, en una edició que repeteix el mateix format de l'any anterior amb algunes novetats. La primera de totes és que s'allarga quatre dies per tal de coincidir el màxim amb el període de vacances escolars. Aquest matí han comparegut el regidor de Joventut, Alfredo Ferré, i el representant de l'empresa organitzadora J99 Produccions, Albert Ormazàbal, per explicar el contingut del Nadal Jove d'enguany.

El Saló Infantil i Juvenil de Tortosa distribueix novament la planta del pavelló firal de Remolins en zones temàtiques i per edat. Com en les edicions anteriors, hi haurà una zona d'atraccions, una àrea per als més menuts, de 2 a 6 anys, amb inflables, un espai d'esport, on es podran posar en pràctica les habilitats en diferents disciplines esportives com el tennis, el bàsquet o la bicicleta. També repeteix la zona d'aventura i emocions extremes on, en col·laboració amb la Unió Excursionista de Catalunya (UEC), s'habiliten tirolines i pistes d'obstacles. Un any més hi haurà un circuit viari, on l'Institut Català del Trànsit fomentarà la seguretat vial entre els més joves. La zona de noves tecnologies i els ja clàssics tallers de jardineria, disfresses, pintures,... completen un Nadal Jove que enguany comptarà també amb actuacions de pallassos i exhibicions de twirling, gimnàsia rítmica i de la unitat canina de la Policia Local.  Una de les novetats d'aquesta edició és la celebració d'una Festa de Cap d'Any per als més menuts, la tarda de l'1 de gener, amb pista de ball i sessió amenitzada per un DJ. El dia 3 de gener, a la tarda, visitarà el Nadal Jove el Patge Reial.

L'entrada infantil costarà 3 euros i la d'adult 2 euros. Hi ha abonaments per als 14 dies a 17 euros per als menuts i de 10 euros per als adults.

Tant el regidor de Joventut com el responsable de l'empresa organitzadora ha agraït la col·laboració dels patrocinadors i, especialment, del col·lectiu de voluntaris que participaran en l'edició d'enguany.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks