Periodisme Juvenil

Avui els actors i el director de "La Set" ens parlen del seu film

dimecres, 21 de desembre del 2011

Avui a l'Institut Cristòfol Despuig han vingut els actors protagonistes de la pel·lícula "La Set" juntament amb el director, Andreu Castro. L'entrevista on han assistit més d'una cinquantena d'alumnes, ha resultat d'allò més emocionant.

Castro, ha comentat que ell volia donar a conèixer les Terres de l'Ebre, i que per això va decidir fer aquesta pel·lícula. David Bonilla ha destacat que ha sigut una gran experiència, i que han format "una gran família".
Alba Figueroa, ha parlat de la relació entre Marc (David Bonilla) i ella, que és una història d'amor on tot adolescent, es pot sentir identificada. Flavia Albiol, germana de Alba, al film, ha definit el seu paper, com a una noia festera, inclús es sent identificada. Robert Sabaté ha donat una sèrie d'elogis cara la Beatriz Trapote, en la qual han compartit rodatge. Robert, també ha cantat una cançó, molt bé. Fins i tot, ha donat temps per firmar autògrafs, i fer-se fotografies.
Fotografia: Rafel Muñoz Clua

+forografies: contacte amb periodismejuvenil@hotmail.com
Passes
- Dimarts 27 desembre 20.30h
- Dimecres 4 de gener 20.30h
A l'auditori Felip Pedrell, Tortosa. Entrades a la venta a la seu del EbreTV o a les mateixes taquilles del auditori!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks