Periodisme Juvenil

Els "Dies Feliços" per Sílvia Sabaté

dilluns, 26 de desembre del 2011

El passat divendres 23 de desembre, Sílvia Sabaté, va accedir a fer-li una entrevista, i ens va explicar una mica la seva carrera artística. L'actriu ens va dir que ella de petita es volia decantar per ser veterinària, però arrant d'una obra de teatre que muntava anualment, el professor de Literatura, li va agradar, i es va decidir per aquest món. Sílvia diu que li agrada molt la televisió, però també el teatre, i que no sabria dir que li agrada més. 

Actualment, la Sílvia, està treballant, en una obra de teatre, Dies Feliços, obra que possiblement podria arribar a veure's a Tortosa. Per a la Sílvia Sabaté, l'obra, que li va marcar més en la seva vida artística, va ser la primera, i també desprès, aquesta última que ha fet, Dies Feliços, el qual assegura que és un personatge molt potent.
L'actriu catalana també va sortir a "El Cor de la Ciutat" de TV3, on interpretava a la Clara, un personatge molt patidor. Ens va explicar també, que a ella, sempre li toquen aquests personatges patidors, en molt de caràcter, però que al fons tenen un gran cor. L'ebrenca, ens assegura, que al principi de la sèrie, la reconeixien com al personatge que interpretava, i poques vegades recordaven el seu propi nom. Va dir, també, que la sèrie li ha donat la oportunitat de conèixer molta gent.

Sílvia Sabté ens va explicar que una vegada en un escenari, en obra on es deien moltes grolleries, ella feia de secretaria, i dos actors estaven allí tot el rato amb "llepa-li el cul", ella es tenia que acostar amb una llibreteta de notes i dir "senyor, és que no se que fer", i una senyora del públic va dir "Llepa-li el cul, dona", ella es va posar vermella i bloquejada, i el director va parar l'obra i van alertar a la senyora.

Sílvia Sabaté, va estar, recentment a Tortosa, per rodar un SPOT sobre una exposició de fotos que va muntar, el fotògraf, Josep Piñol, allí, s'ho va passar molt bé, i el director tenia molt clar el que volia fer, i per tant, va ser una feina molt agradable.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks