Periodisme Juvenil

Jaume Forcadell demana responsabilitats a Ferran Bel

dijous, 29 de desembre del 2011


Avui, el regidor d’iniciativa-ET, Jaume Forcadell, ha convocat una roda de premsa, per donar la seva valoració dels pressupostos del 2012 que va fer el de l’Ajuntament de Tortosa. És un pressupost que segueix la línia del ajust i la disminució del seu volum.

Segons Forcadell, l’alcalde de Tortosa, intenta “tirar pilotes fora” i vincular les mancances econòmiques de l’ajuntament, a la gestió de l’Estat, però obliden la responsabilitat que tenen avui la Generalitat, que ha baixat molt els ingressos que aportaven als ajuntaments.  

El regidor ha dit també que en la reestructuració amb el capítol de personal, poden estar d’acord, però no coincideixen amb el criteri que s’ha utilitzat. Pensa que aquests canvis s’han de fer en reflexió, serens i d’acord en uns criteris clars. Forcadell aposta pel diàleg amb els altres grups municipals i amb els propis treballadors.

El regidor pensa que s’han de fer esforços per part dels treballadors, per part dels caps d’àrea però també l’estructura política de l’ajuntament, ja siguin els càrrec electes o eventuals. Consideren també que no és un pressupost per combatre la crisi ni per impulsar la recuperació econòmica de Tortosa. “El pressupost també confirma la situació delicadíssima de l’Ajuntament de Tortosa” ha anunciat el d’iniciativa-ET.
Demanen “responsabilitat a l’alcalde de Tortosa” a l’hora d’impulsar algunes de les obres adjudicades però que semblen que estan pendents de revisió. Responsabilitat també a l’hora de fer determinades inversions que puguin ser deficitàries per a l’Ajuntament de Tortosa. També ha demanat responsabilitat per fer possible el diàleg per parlar de el redimensionament del capítol de personal de l’Ajuntament de Tortosa.  


Els regidors Jaume Forcadell (a l'esquerra), i Jordi Jordan (a la dreta)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks