Periodisme Juvenil

33 delegats de l'Ebre participen en el XII Congrés del PSC aquest cap de setmana a Barcelona

dijous, 15 de desembre del 2011


33 delegats i una trentena de convidats de la Federació de les Terres de l'Ebre participaran aquest cap de setmana en el congrés del PSC, que es celebra al Palau de Congressos de Barcelona, del qual ha de sortir la nova Comissió Executiva. En total, hi seran presents 2.500 persones entre delegats i convidats.
Els socialistes afronten el Congrés amb voluntat de renovació i impuls a la nova etapa que s'inicia. L'eslògan del conclau és “Nou PSC”, una crida que resumeix la filosofia d'una cita d'on ha de sortir un partit preparat per encarar els reptes del futur.
Divendres es donaran a conèixer els informes de gestió per a la seva aprovació i dissabte es realitzaran les diferents comissions de treball.  Aquestes són cinc: Introducció i Europa, la Mediterrània i el Món; Què és i què vol ser el PSC?; Quina Societat volem?; La construcció de l'alternativa progressista, i Organització, Estatuts i Codi ètic. En total s'han presentat 4.800 esmenes a la ponència marc. Cal assenyalar que per primera vegada els convidats al Congrés podran intervenir i tenir veu en els treballs de les comissions.
Per garantir un Congrés obert, participatiu, transparent i de renovació, des del PSC s'ha presentat l'espai web 12congres.socialistes.cat on es podrà accedir a tota la informació relacionada amb l'esdeveniment, des del reglament del Congrés fins a les a les ponències de les cinc comissions, passant per informació pràctica i de serveis fins a l'accés a les preguntes freqüents, les xarxes socials de l'espai socialista o les retransmissions en directe del dia a dia del congrés.  Es tracta d'un gran aparador i d'una eina útil tant per als assitents al congrés com per a la ciutadania en general. A l'espai 2.0 es poden veure gràficament i ràpidament els quatre espais oberts del partit (twitter, facebook, youtube i flickr). El hastag utilitzat durant el congrés serà #congrespsc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks