Periodisme Juvenil

El voluntariat de l'Obra Social de La Caixa lliura 2.600 euros a la Biblioteca per adquirir llibres i contes infantils

dijous, 15 de desembre del 2011

L'Associació de Voluntariat de l'Obra Social de La Caixa ha lliurat aquest matí 2.600 euros a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (BMD) de Tortosa per a la compra de llibres de lectura fàcil i contes infantils. El lliurament s'ha fet a la mateixa biblioteca en un acte en el qual han participat l'alcalde de Tortosa, el regidor de Cultura, el president de l'Associació de Voluntariat de La Caixa, monitors del Centre de Dia Icària, voluntaris i personal de la BMD.

L'Associació de Voluntariat ha valorat el treball de l'equip de la biblioteca així com la col·laboració amb els centres educatius i altres agents culturals del municipi. En el decurs de l'acte, s'ha recordat que la Biblioteca Marcel·lí Domingo va guanyar el Premi Maria Moliner del Ministeri de Cultura amb el projecte "Sumem veus. Lectura sense barreres", guardó que reconeix el treball de les biblioteques que treballen en iniciatives destinades a fomentar la lectura, l'eficiència i la tasca bibliotecària, la integració social i l'ús de les noves tecnologies.

Imatge cedida per l'Ajuntament de Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks