Periodisme Juvenil

Surtdecasa.cat torna a l'Institut Cristòfol Despuig per donar una conferència d'econòmia

divendres, 9 de desembre del 2011

Avui a l'Institut Cristòfol Despuig, han vingut per explicar-mos la excel·lent agenda de les Terres de l'Ebre, Surtdecasa.cat.  

Neus Barberà ha sigut la que donat la conferència, explicant pas a pas com va ser el muntatge de l'empresa que treballa, i que fan cada dia. L'equip humà del Surtdecasa.cat són 3 persones, Anna Zaera, i Neus Barberà, que són periodistes, i Robert, que és l'informàtic. 

Neus ha explicat que "tenia ganes de tornar a Tortosa, i volia muntar una cosa similar al que jo feia a Barcelona, però a les meves, terres". 

Ens ha contat que durant l'any del web, han anat evolucionat favorablement, i que la difusió, a través de les xarxes socials, i la col·laboració de 9 ajuntaments de les T.E, ha sigut molt positiva. 
"Es una cosa que es tenia que fer, en el moment que ho vam pensar, perquè segur, que sí no ho haguéssem fet, llavors, algú s'hauria adelantat, i no ho podríem fer" segons ha revelat. 

També s'ha tingut temps, per fer preguntes els alumnes, d'Econòmia, la qual anava dirigida la conferència, la resposta més destacada és que no tenen un lloc d'oficina, "i que les cases són les nostres seus de treball, així de moment, és una cosa que no ens costa diners, però l'ideal, seria tenir-la", segons ha contestat.

Anna Zaera i Neus Barberà ja van venir, al mateix institut, en una entrevista d'aquest mateix bloc, on també vam traure molt bones perspectives de futur.
Neus Barberà, explicant que era Surtdecasa.cat

Alumnes d'Econòmia

Jordi (ajudant Surtdecasa.cat), Neus Barberà (periodista) i el director del centre.


Neus Barberà

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks