Periodisme Juvenil

La situació actual econòmica condicionen els pressupostos del 2012 a Tortosa

dimecres, 28 de desembre del 2011

Aquest matí l'alcalde Ferran Bel i la tinent d'alcalde de Serveis Centrals, Matilde Villaroya, han pressentat els pressupostos del 2012, que afectaran a Tortosa. Un any més la crisi econòmica marca aquests pressupostos que obliga a l'Ajuntament de Tortosa a reduir despeses per tal d'ajustar aquests pressupostos. 

S'han reduit moltes de les subèncions que dotava a l'Ajuntament de Tortosa, la Generalitat de Catalunya. Altres mesures com la possibiltat d'una implantació de noves mesures d'ajust que provenen de institucions superiors, que donen un grau d'incertessa als pressupostos realitzats pel equip de govern de Ferran Bel. 

Aquest any concretament l'Ajuntament de Tortosa té un pressupost de 28.998.520,45 un 6,21 % menys respecte l'any anterior. Hi ha una gran devallada pel que fa als ingressos corrents respecte l'any anterior que ve per la disminució important dels ingressos no tributaris, especialment de la participació en tributs de l'Estat. No està previst tampoc que es fassi cap ingrès per operacions de capital.

Pel que fa a les despeses s'ha racionalitzat en l'estrucutura organitzativa i des dels llocs de treball per tal de millorar l'eficència organitzativa. S'han ajustat també a la baixa els contractes vigents i les despeses corrents. Està previst també, un augment dels interessos financers degut als increments en el tipus d'interès.

Ferran Bel, alcalde de Tortosa i la Tinent d'Alcalde de Serveis Centrals, Matilde Villaroya
Matilde Villaroya, explicant els pressupostos 2012

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks