Periodisme Juvenil

L'ALTAVEU: "La música italiana"

diumenge, 5 d’abril del 2015

L'ALTAVEU.- Avui Periodisme Juvenil estrena "L'altaveu", la secció musical del web. En aquest apartat coneixerem lo millor i lo pitjor de la música i parlarem de les curiositats del moment. Serà, també, com una espècie de bagul dels records on farem memòria d'aquella música que per molt vella que sigui sempre la reconeixem tant els grans com els petits, perquè segurament hi ha música que serà per tota la vida. 

Per estrenar parlarem de la música italiana, perquè qui no ha cantat "Il mondo" o ha gaudit amb les versions espanyoles de la mítica Rafaela Carra que ha sabut encomanar-nos la música del país de la bota. També de la recent i la "top" Laura Pausini i ara la "coach" de "La Voz de Telecinco". Els italians ens han portat l'alegria i la melancolia i han modernitzat la música a Espanya. A més, els cantants del nostre país també s'han enamorat dels hits italians, Sergio Dalma, per exemple, ha estat un dels que més ha fet versions d'aquestes cançons. 

A continuació us mostrem una llista de les cançons italianes més sonades al nostre país i no oblideu agregar-nos a l'Spotify Periodisme Juvenil (PerioJuvenil) on crearem les llistes que et faran cantar i ballar. 

1. "Il Mondo"
2. "Gloria"
3. "Felicità"
4. "Tu" 
5. "Ti Amo" 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks