Periodisme Juvenil

Alumnat de secundària intercavien experiències en temes de tecnologia i sostenibilitat

dijous, 23 d’abril del 2015


Erika González
VILANOVA I LA GELTRÚ.- Alumnes i professors dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú han participat aquest dimecres al Fòrum de Tecnologia i Sostenibilitat, que ha tingut llloc a l'Auditori Eduard Toldrà i a l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat. Aquesta activitat, organitzada pel Servei de medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dóna continuïtat al programa de trobades intercentres de secundaria de l'Agenda 21 escolar.

La benvinguda als participants, que durant tot el matí han treballarat la manera com la tecnologia influeix en la nostra societat i sobre els seus camps d'aplicació, l'ha fet la regidora de Medi Ambient, Serveis Socials i Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, qui ha agraït el treball i la dedicació dels joves, esperant que la d'avui els suposi una jornada molt profitosa. “El medi ambient és una assignatura que no s'acaba amb l'escola sinó que dura tota la vida, ja que les nostres decisions afecten l'entorn que ens és més proper. Cal ser curosos, aprendre de les experiències dels altres, i aprofitar jornades tant enriquidores com les d'avui”. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks