Periodisme Juvenil

La CUP presenta quatre candidatures a les Terres de l'Ebre

dijous, 30 d’abril del 2015

TERRES DE L'EBRE (E-24MEbre).-  CUP EBRE ha presentat aquest dimecres les quatre candidatures a les Terres per  l'Ebre. És la primera vegada que la CUP es presenta a unes eleccions  municipals a les Terres de l'Ebre. Per primera vegada la CUP es presentarà a quatre municipis de les Terres de l'Ebre: Tortosa, Deltebre, Alcanar i Ulldecona.

Dayana Santiago de CUP DELTEBRE ha explicat que la CUP va nàixer al  febrer el 2013 com un projecte que ve dels moviments socials i que és planteja l'entrada als ajuntaments com una eina per democratitzar els ajuntaments i sobretot, com una eina més, no la més important, per transformar la societat. 

D'altra banda el cap de llista de la CUP ALCANAR, Xavi Queralt, “que no creiem en la professionalització de la política”, i per això, la CUP estableix un màxim de dos legislatures per persona, un límit de 2,5 vegades el salari mínim interprofessional i en la no acumulació de càrrecs polítics. Així com el caràcter assembleari de les decisions i del funcionament.

El de CUP ULLDECONA, Raul Najas, ha explicat els eixos compartits dels programes que es basen en exigir transparència en el funcionament dels ajuntaments (des dels pressupostos, a les contractacions...), el foment de la participació ciutadana (amb decisions vinculants i consells del poble), la remunicipalització dels serveis públics perquè la gestió pública és més transparent, eficient i barata. 

Finalment Xavi Rodríguez de CUP TORTOSA ha explicat l'acte central de la campanya electoral que es farà el dissabte 16 de maig a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa que contarà amb la participació d'Antonio Baños de Súmate i la diputada Isabel Vallet. També ha destacat que el diputat David Fernàndez vindrà durant la campanya electoral.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks