Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa qualifica de "mandat perdut" la legislatura de Bel

dijous, 23 d’abril del 2015

TORTOSA (E24MEbre).- El candidat del PSC a l'alcaldia, Enric Roig, ha titllat de "mandat municipal perdut" els darrers quatre anys de govern de CiU a Tortosa. Segons Roig, "l'Ajuntament ha oblidat les persones i els seus problemes i s'ha limitat a fer funcionar la maquinària administrativa". De fet, fins al punt que l'obra que presenta com la seva actuació més destacada "és una actuació que no és seva", en al·lusió al pont del tren "pagada, dissenyada i aprovada pel govern de Jose Luis Rodríguez Zapatero". "Per cert", ha denunciat Roig, "on està la seva famosa zona d'oci que havia d'anar en les pilastres del pont?".
Un altre dels aspectes que han analitzat avui els socialistes és la manca de consens i el fet que només s'han aprovat un 29% de les mocions presentades pels grups de l'oposició. El PSC n'ha presentat 109 relatives majoritàriament al dia a dia de la ciutat. En aquest aspecte, Roig ha posat en evidència el deficient manteniment de la ciutat durant aquests quatre anys. "Malgrat el rentat de cara urgent al qual assistim els darrers dies, sospitosament ara que vénen les eleccions, és deficient i podem veure com s'asfalta a pedaços".
Roig també ha definit el mandat com el "de les grans obres faraòniques que no es van poder fer", amb el nyap de les piscines com a exemple de mala gestió i demostració d'un govern sense planificació, al qual s'hi afegeix per accentuar la desastrosa acció de govern l'ampliació de la zona blava i la nefasta política d'estacionaments.
Per tot plegat, Roig ha apel·lat a la ciutadania perquè "s'atreveixin a pensar en una altra forma de fer política, perquè una altra Tortosa és possible".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks