Periodisme Juvenil

Jordi Jordan es compromet a retirar l'ampliació de la zona blava

dijous, 23 d’abril del 2015

TORTOSA (E-24MEbre).-  El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat les propostes en matèria d’aparcament a la ciutat. L’eliminació de l’ampliació de la zona blava efectuada per Bel i l’acondicionament com aparcaments provisionals dels solars desocupats de Renfe al Centre i del carrer de la Mercè al Rastre són les tres propostes concretes en aquest aspecte.

En primer lloc, Jordan ha manifestat el compromís “d’eliminar l’ampliació de la zona blava feta per l’actual alcalde, tant al Temple i zona de la Renfe com a Ferreries, que ara es fa pagar en dissabtes i totes les tardes”. Aquesta mesura, a més, ha assegurat que es duria a terme en el primer ple del proper mandat en cas de governar ja “que la gestió de la zona blava és directa per part de l’Ajuntament i només cal tindre voluntat política”. Jordan ha recordat que l’alcalde va ampliar la zona de pagament a canvi de construir un aparcament soterrat al Rastre que no s’ha fet “per la qual cosa no té cap sentit mantenir aquesta ampliació de la zona blava tal i com la majoria dels tortosins reclamen”.


En segon lloc, Jordan ha explicat que també treballaran per construir dos aparcaments provisionals en dos solars que actualment estan desocupats i sense ús, a l’espera d’obres que fa anys que s’esperen i no es realitzen. “Mentre no es desencallin aquestes obres pensem que cal aprofitar aquests solars per fer-hi, parcialment , aparcaments provisionals” ha manifestat Jordi Jordan.Aquests solars són els que ocupen les vies en desús, al centre de Tortosa, vora l’estació de Renfe; i el del carrer de la Mercè, al davant dels Jutjats, on s’ha de construir, des de fa més de 10 anys, el nou edifici judicial de la ciutat.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks