Periodisme Juvenil

La teoria suïcida de la tragèdia de Germanwings en pinces

dissabte, 4 d’abril del 2015

OPINIÓ/EL RACÓ D'EN DAVID.- Des de fa uns dies els mitjans de comunicació expliquen com a única teoria certa la de que el copilot de la companyia alemanya de Germanwings es va voler suïcidar tancant a con ciència les portes de la cabina. Teoria que d'altra banda veig, des del meu punt de vista, una mica dolenta i que es podria agafar amb pinces. Culpa
r al copilot de la tragèdia és el més fàcil i ràpid per evitar possibles responsabilitats. 

En primer lloc, d'un dia per l'altre es va conèixer el contingut de la caixa negra de l'avió quan en un principi analitzar i conèixer el contingut d'aquesta pot portar dies i mesos. A més, asseguren que a l'àudio es pot escoltar com el pilot copeja la porta fortament per entrar. Si això fos cert, crec que ja s'hauria filtrat i tots els mitjans de comunicació publicarien l'àudio íntegre com va passar amb l'accident de Santiago de Compostela. 

Crec que és una mica precipitat culpar al copilot quan, en el cas que fos certa la teoria que el pilot copejava la porta, podria ser també que li hagués passat alguna cosa al copilot com algun infart o semblant. 

De totes formes tot això són especulacions, penso que mai sabrem l'autèntica realitat del que ha passat, com en tantes altres coses.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks