Periodisme Juvenil

"Dona'm la mà" premia la solidaritat sota el títol "Qui dóna rep"

divendres, 30 de maig del 2014

TORTOSA. - L’Associació Mn. Ovidio Tobías “Dóna’m la mà” ha lliurat els premis del 9è Concurs escolar “Sensibilització envers els valors humans” que organitza la mateixa entitat. L’acte ha tingut lloc dijous, 29 de maig, a les vuit del vespre, a la Sala Valentí Faura de la Cambra de Comerç de Tortosa. El lliurament dels guardons s’ha celebrat, per novè any consecutiu, amb la mateixa il·lusió i determinació dels alumnes participants. Enguany el valor que s’ha tractat és la solidaritat i ha dut com a títol “Qui dóna, rep”.
En aquesta novena edició el valor que s’ha tractat és la solidaritat. Per aquest motiu, l’emblema escollit es titula “Qui dóna, rep”. D’aquesta manera, han participat dotze escoles i instituts de Tortosa, Campredó, Jesús, Bítem, Els Reguers, Aldover i Vinallop. I s’han presentat un total de 386 dibuixos (167 de tercer i 105 de quart de primària), 19 redaccions i 4 projectes.
A més, els regals lliurats són fruit d’una donació voluntària per part de vint-i-cinc comerços de Tortosa; una xifra que ha augmentat considerablement. També hi han col·laborat el Departament de Cultura i Ensenyament de la Generalitat, la Diputació provincial, el Consell Comarcal del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, la Cambra de Comerç, la Biblioteca Marcel·lí Domingo, la revista L’Estel, La Caixa i Pablo Iriondo.
Com cada any, el concurs escolar està dividit en tres modalitats diferents. D’una banda, els escolars de tercer i quart de primària participen en la categoria de pintura. De l’altra, els alumnes de tercer i quart d’ESO prenen part en la modalitat de redacció. I, finalment, els estudiants de primer de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà treballen en els projectes multidisciplinars.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks