Periodisme Juvenil

Societat Civil Catalana arriba a les Terres de l'Ebre

dilluns, 26 de maig del 2014

TERRES DE L'EBRE.- Societat Civil Catalana també és a les Terres de l'Ebre. El passat dissabte 24 de maig de 2014 es va presentar a Tortosa el Manifest de les Terres de l’Ebre “Volem seguir junts” en el qual es destacava la voluntat dels ebrencs de mantenir els llaços amb la resta dels espanyols, especialment amb els pobles veïns d'Aragó i de València.

El manifest el va llegir per Ricard Lleixà, ex regidor de l'Ajuntament de Tortosa pel Partit Socialista de Catalunya. A continuació, l'estudiant de Dret, Robert Albiol, va informar del procés de creació de l'agrupació de Terres de l’Ebre que ja compta amb seixanta integrants i amb presència en les localitats de Tortosa, Amposta, l'Aldea, l'Ampolla, Benifallet, Roquetes, l'Horta de Sant Joan, La Sènia, Mora d’Ebre, Xerta, Alcanar i Casis d’Alcanar.

Els integrants de SCC a les Terres de l’Ebre van alertar que amb la secessió les seves comarques sortirien perdent perquè aquestes terres són de trobada i no volen quedar arraconats entre fronteres. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks