Periodisme Juvenil

Tortosa i les Terres de l'Ebre en una exposició a Girona

dimarts, 13 de maig del 2014

TORTOSA (BAIX EBRE)/ GIRONA (GIRONÈS).- Qui pensava veure imatge de Tortosa a la capital del Gironès? Des del 15 de maig i fins a l'1 de juliol hi haurà l'exposició "Tortosa i les Terres de l'Ebre. L'esplendor d'una època, d'un riu i d'un territori" a la seu de la Generalitat de Catalunya de Girona. 

Un total de trenta imatges de gran format serviran per mostrar al nord de Catalunya els recursos turístics de Tortosa i del territori. L'exposició estarà dividida en tres eixos temàtics: "El Renaixement a Tortosa i les Terres de l'Ebre", "El riu Ebre i la navegació fluvial" i "Dels Ports al Delta de l'Ebre per la Via Verda de la Val de Safan. 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, serà l'encarregat d'assistir a l'acte inaugural el proper dia 15 de  maig a les 19 hores. A l'acte també hi assistiran l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks