Periodisme Juvenil

Qüestió d’odi desconeguda

dimarts, 20 de maig del 2014

Escric aquesta breu carta per a comentar la meva humil opinió sobre els vostres pensaments en especial els vostres pensaments relacionats amb l’educació a Catalunya.

Puc assegurar que es un gran error la manera en la qual us esteu comportant, quan sentiu parlar sobre Catalunya he sentit comentaris com: ‘’Pobres catalanes, que se preparen’’, crec que ens teniu per no res.

Penseu que els catalans no podem aprendre dues llengües alhora? I perquè un noi de 15 anys com jo de parla catalana de tota la vida, amb família catalanoparlant, i estudiant de un institut públic de Catalunya entenc i parlo perfectament el castellà?

Com poden dir que a l’escola publica catalana no podem aprendre el castellà perquè parlem català?

Jo només sóc un exemple, però crec que tot l’alumnat que estudia a les escoles de Catalunya pensa això.

Sabeu que penso? Que al fons de tot això te que haver una raó per a que ens odien tant, perquè odien el català, odien que existeixin altres llengües i cultures que no siguin les espanyoles.

No us preocupeu que el castellà no corre perill a Catalunya però hem de conserva la nostra llengua per dalt de tot perquè sinó perdem la nostra dignitat. Un poble es caracteritza per la seva pròpia identitat.

Xavi Llambrich Franch (Deltebre)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks