Periodisme Juvenil

Espanya no va bé, segons els ciutadans.

dimarts, 6 de maig del 2014

ESPANYA.- Espanya continua sent preocupació i la població continua estant descontenta. Nous informes del CIS on els ciutadans, novament, creuen que la situació del país és "molt dolenta", sent la situació igual o pitjor que l'any passat. A més, la gent no creu que l'any que ve serà millor, per tant, no es refien de la sortida de la crisi que anuncia el govern. L'atur continua sent el problema principal, seguit de la situació política i la corrupció. 
La confiança ciutadana no existeix. Suspenen en aquest àmbit: la Monarquia, el Govern, El Parlament, El Síndic de Greuges, els mitjans de comunicació... amb una àmplia llista únicament aprova la Policia i les Forces Armades. 

La població és considera més socialista que conservadora. Curiosament si es pregunta a la població quin partit no votaria mai surt el PP i el PSOE, els partits majoritaris. Els polítics, però, no aproven en cap dels sentits. No hi ha cap líder que tingui més d'un 4, per tant és un suspens molt gran. La millor valorada és Rosa Diez, d'UPyD. Si parlem de Ministres tampoc no aprova ningú, són més dolentes encara. Ningú supera el 3.5, el millor valorat és Miguel Àngel Arias Cañete i el pitjor Jose Ignacio Wert. 

Però a la pregunta "què votaria si demà fossin eleccions?" tornaria a guanyar el PP. Cal destacar, però, que sumant els vots en blanc, els nuls i els que no van a votar, el descontentament del ciutadà amb la política és evident. 

Si voleu saber-ne més detalls, podeu llegir l'informe del CIS.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks