Periodisme Juvenil

Suport tortosí al centre Can Vies del barri de Sants (Barcelona)

dijous, 29 de maig del 2014

TORTOSA.- El passat dimecres 28 de maig, a la plaça de l'Àngel de Tortosa es va portar a terme una concentració de suport al centre autogestionat Can Vies que des de feia 17 anys funcionava al barri de Sants de Barcelona, i que havia allotjat a diferents col·lectius de les Terres de l'Ebre, com ara Jóvens. Des d'aquest espai s'havien exportat a Barcelona lluites com ara la defensa del riu, la lluita antinuclear o contra el projecte Castor, temes de molta importància per al nostre territori.
Un representant de Jóvens de les Terres de l'Ebre va llegir el manifest, en el qual va denunciar la violència emprada pels Mossos en les protestes contra l'enderrocament del CSA Can Vies que va provocar l'hospitalització i intervenció quirúrgica d'un jove del territori, de 20 anys, per trencament de braç. També es va demanar l'alliberament dels detinguts en les protestes així com el restabliment del Centre Social als seus gestors.
Van donar suport a la concentració els col·lectius Jóvens de les Terres de l'Ebre, CUP Terres de l'Ebre i Baix Maestrat, Casal Popular Panxampla de Tortosa, Centre Social "Lo MASET" de Deltebre i Arran Terres de l'Ebre i del Sénia, així com nombroses persones a nivell individual.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks