Periodisme Juvenil

IV Concurs d’Opinió amb col•laboració de Ràdio Tortosa i el Col•legi de Periodistes

dissabte, 3 de maig del 2014

Periodisme Juvenil i l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa organitzen conjuntament el IV concurs “Tu Opines”. Un concurs d’articles d’opinió obert a tot el públic amb el que es pretén que la gent opini sobre algun tema d’actualitat que afecti d’alguna forma a les Terres de l’Ebre.

L’article ha d’ocupar una pàgina escrita a ordenador i enguany proposem tres temes: “El riu Ebre”, “la independència” i “Gerard Vergés, el nostre poeta”. Aquest últim pretén ser una commemoració al poeta tortosí.

A més, el certament d’aquest any compta amb un jurat nombrós format per: professors de català, comissió de la biblioteca de l’institut, la direcció de Periodisme Juvenil i a més, comptarem amb el jurat professional de periodistes: Josep Baubí, Núria Mora (directora de Ràdio Tortosa) i un representat del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de les Terres de l’Ebre.


El termini del concurs és el dia 30 de maig i els concursants poden enviar els seus articles d’opinió a periodismejuvenil@hotmail.com. Un total de nou premis seran atorgats per les diferents categories i opcions. A més, els articles guanyadors seran publicats en format llibre. 

Feu click a la imatge per ampliar les bases

2 comentaris:

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks