Periodisme Juvenil

"Comença la lluita ebrencs!‏" de Xavi Llambrich

dilluns, 10 de març del 2014

El dia 30 de Març comença la gran Marea Blava! I el lloc més idoni és aquí al Delta, a les nostres terres.
Espero i desitjo de tot cor que la gent respongui a aquesta crida, perquè és més fort del que ens pensem.
La llei ja està dins al bolletí oficial,ara només depenem d’Europa però som la gent els que hem de fer la força i demostrar el rebuig a aquest fet que ens han colat com han volgut i sense que ningú se’n enteres, i ara venen en excuses i en fotos per a vendre’ns el que a ells els convé.
Espero que la gent no es quedi més a casa,i que surti tothom desde pescadors, mariscadors, la gent que tingui terres siguin moltes o poques, perquè per ells va l’assumpte.. No com a les altres manifestacions que es van quedar a casa i els que no teníem res vam donar la cara per ells.
Demostrem que el nostre poble està en contra d’aquesta llei, si la nostra gent es tirés al carrer amb nosaltres no podrien, perquè som unió, tenim una força i uns ideals que no ens poden tocar.
Hem de donar suport a les plataformes, partits politics que estan en contra d’aquesta llei, autoritats locals,etc.
Hem de aconseguir fer la Marea Blava més gran que fins ara s’ha fet, confio amb el meu poble i amb totes les Terres de L’Ebre.
Us esperem el dia 30 a Deltebre!
Abans la sang que l’aigua!
Xavi Llambrich Franch (Deltebre)

1 comentari:

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks