Periodisme Juvenil

Només falta 1 setmana!

dijous, 20 de març del 2014

Hem direu pesat, pero no ens podem aturar,hem de lluitar per la nostra terra i la nostra aigua perquè sense ella no podrem viure. Només falta 1 setmana per a demostrar el nostre rebuig a la barbaritat que ens han fet aquest meravellós govern que alguns es creuen que tenim.
No em fico a analitzar tot el mal que ens han arribat a fer.. per exemple; a mi personalment, hem toca la llei de Wert, però també la de l’abort per la dignitat de les dones, la llei de la dependència...
Ara ens toca lluitar per aquesta, i m’agradaria que es pogués fer la Marea Blava que inclus cobrís tot el delta de blau i que els europeus veiguessin el que ens estan fent.
No falteu el dia 30 de Març, el Delta de l’Ebre  s’ha de convertir en un mar blau, i els demostrarem que no volem aquesta llei encara que ens la vulguen vendre si o si !
El meu lema és ‘’Si vols,pots.’’ I nosaltres si volem,podrem!
Gràcies i fins el dia 30!
Xavi Llambrich Franch (Deltebre)

1 comentari:

  1. Alli astirem, i repeteixoooooo, los kes van kedar a casa, dien igual se l,an duran, va donar la rao ke lluitan vam puguer conseguir pararo, ara tambe us au d,ameneixa estos , ke pensaben aixi. Ke tots astem a la mateixa reivindicaçio. VINGA ANIMOS I ANDAVANT.

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks