Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa assegura que una vegada més CiU imposa la seva majoria absoluta contra els interessos dels tortosins

dimarts, 4 de març del 2014

Imatge d'arxiu: El PSC de Tortosa en roda de premsa
TORTOSA.- El regidor del PSC de Tortosa va assegurar aquest dilluns que “una vegada més el govern del senyor Bel ha demostrat una insensibilitat i una incapacitat de posar-se en la pell dels que més pateixen”. Roig es va pronunciar després que la majoria absoluta de CiU no accetes la moció a favor de la contenció del preu del consum elèctric domèstic i en què es proposaven mesures per lluitar contra la pobresa energètica a Tortosa. El socialista va lamentar que no s’aprovin aquelles mocions que aporten solucions concretes per ajudar a les economies familiars més febles amb dificultats per pagar la factura energètica i fer front així a la pujada de la llum del govern del PP. La moció instava l’Ajuntament de Tortosa a establir una línia d’atenció al públic per tal d’assessorar a tots els ciutadans sobre possibles mesures d’estalvi i eficiència energètica, i una altra línia de subvenció municipal amb un màxim de 600 euros anuals destinada a aquelles famílies mancades de recursos mínims.
Una altra de les mocions socialistes tampoc va ser acceptada pel govern de la ciutat. En concret, la moció reclama al govern reformar i adequar les antigues escoles de Sant Llàtzer per a la seva cessió d’ús a associacions i altres entitats de la ciutat que no disposen d’espais per a les seves activitats. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks