Periodisme Juvenil

Creix la precarietat de la sanitat a les comarques de Tarragona

dilluns, 31 de març del 2014

Imatge: Joan XXIII (extreta de Google Images)
PROVÍNCIA DE TARRAGONA.-  CCOO ha denunciat una nova agressió a l'Hospital Universitari Joan XXIII que posa en greu risc la ja deteriorada situació de la sanitat pública a les comarques de Tarragona. Asseguren  que hi ha "un repugnant cinisme per part de la Conselleria de Salut i, pel seu màxim responsable, el conseller Boi Ruiz, quan parlen dels esforços que estan fent per reduir les llistes d'espera.". Aquests esforços passen, segons han explicat, "reduint i retallant cada vegada més els ja raquítics pressupostos per a la sanitat pública, en major percentatge que el de la sanitat concertada". 

En aquest comunicat també es diu que el Gerent Territorial del Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre de l'ICS, Pere Àngel Montserrat i Ollé, pretén "confondre a la ciutadania o, directament enganyar-la", quan diu que es consolida per a l'any 2014 el mateix pressupost ordinari assignat que l'any 2013, un total de 102 milions d'euros, ja que el tancament pressupostari del 2013 va ser de 107,9 milions d'euros, en un context de tancament de llits, increment de la pressió assistencial en el Servei d'Urgències, increment de les llistes d'espera (les quals no s'ajusten a la realitat, atès que en la majoria de les ocasions estan registrades sense criteris clars pel que fa al nombre de pacients i temps d'espera).

 
Imatge: Joan XXIII (extreta de Google Images)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks