Periodisme Juvenil

No Cañete, no

dissabte, 29 de març del 2014

Sr. Arias Cañete,

El meu nom és David Benito Llatge sóc estudiant de batxillerat i en un futur vull ser periodista. Però, costa tant tenir els valors periodístics per ministres com vostè. Sí, no es pot ser objectiu amb polítics que no tenen en compte la opinió ciutadana i que ataquen cada vegada més al poble, ofegant-los i oprimint-los. 

Les coses no es fan "por cojones" com va dir vostè. Les coses que es fan han de tenir una lògica i l'aprovació del Nou Pla de Conca de l'Ebre de lògica no en té. Jo només li demano que ho torni a pensar. No acabis amb un dels patrimonis paisatgístics més bells i importants del nostre país. No acabi amb el Delta. 

Tinc la sort de ser les Terres de l'Ebre. Estic orgullós de ser d'allà baix. Una Terra on mengem arròs, anguiles en suc, on tenim un oli molt bo, on conservem la tradició de fer xocolata a la pedra com es feia abans, on som tradició i innovació... però tot això sense el riu i sense el Delta no té cap sentit, l'Ebre li dóna el color que ha de tenir. 

Per tot això li dic que no, que no se'l endurà, crec que per molt que el nom el canviï, l'acció serà la mateixa. Com vostè va dir que "por cojones" ho faria jo li contesto que pels collons i els ovaris dels ebrencs, que són molt més grans, no el farà. Vostè no coneix els límits del poble del sud català, vostè no sap que la Plataforma en Defensa de l'Ebre no pararà de lluitar, vostè no sap que tornarem a sofrit, que tornarem a lluitar i que tornarem a guanyar. 

LO RIU ÉS VIDA, NO AL TRANSVASAMENT. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks