Periodisme Juvenil

Un riu de gent que diu "NO"

diumenge, 30 de març del 2014

Imatge: Montse Castellà
TERRES DE L'EBRE.- Més de 15.000 persones s'han manifestat aquest diumenge al matí per dir no al transvasament. La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha aconseguit transmetre correctament el missatge i la pluja no ha parat als protestants que consideren que aquest nou Pla de Conca de l'Ebre suposa la desaparició del Delta de l'Ebre. 

Amb un ambient lúdic i festiu la gent de les Terres de l'Ebre i d'altres indrets de Catalunya han caminat des de Sant Jaume d'Enveja fins a Deltebre. Cunit, el Segre, Barcelona... també han donat suport a la mobilització i s'han desplaçat fins al sud de Catalunya per mostrar la seva solidaritat amb l'Ebre.

Pel que fa a personalitats polítiques hem pogut veure els diferents representats del PSC, CUP, CDC, UD, ERC i ICV. Tots els partits han coincidit amb què el Govern Espanyol no ha tingut en compte el territori ni els cabals ecològics. També ha assistit la Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). 

Imatge: ICV Terres de l'Ebre

Al arribar a l'Ajuntament de Deltebre s'ha llegit el manifest i s'han vist diverses actuacions que han estat el tret d'acabada de la jornada lúdica i reivindicativa. 
Imatge: Periodisme Juvenil

Imatge: Montse Castellà

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks