Periodisme Juvenil

El Cor Flumine diu adéu a "Oh Happy Day"

diumenge, 13 d’octubre del 2013

CATALUNYA.- El Cor Flumine de Tortosa va acomiadar-se del somni aquest dissabte. El tema "more than words" no va servir per continuar en el programa de TV3. Flumine competia amb Tons i Sons i Deudeveu. Una gran nit on tots els nominats van tenir el seu punt d'excel·lència. Per aquest mateix motiu al jurat se li va complicar molt la nit d'expulsió i van haver de decidir "pel menys millor". Tons i Sons també van enamorar amb magnífic "cantares" de Joan Manuel Serrat. Deudeveu es van atrevir per alguna cosa més moderna i va aconseguir el seu objectiu amb "I'm Yours". Finalment el Jove Cor Flumine es van acomiadar molt tristament amb un Hal·lelujah que va posar en peu al jurat i va emocionar al mestre Pardo i a Guille Milkyway. 
El Jove Cor Flumine van ser els eliminats 

Deixant de banda el moment trist del programa, Ol'green van tornar a ser els millors del programa, aquesta vegada amb una rumba que els va portar directament a l'escenari de la Festa dels Súpers el proper cap de setmana. Geriona també va ser un dels cors protagonistes de la nit, van deixar els seus vestits per posar-se pantalons i cantar una perfecta interpretació de "Sweet Dreams". Tot i les discrepàncies del jurat en certs punts, les noies i el noi que formen Geriona van agradar a tot el públic. 

Geriona, un dels millors de la nit

3 comentaris:

  1. Trobo molt poc adequat el teu poc apoio a la gent del teu poble, pero si penses aixi me'n algro molt i que disfrutis del programa, jo ja no el mirare si no estan els Flumine.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que no ha llegit bé l'article. He dit que Flumine ho van fer bé però era una nit complicada i jo personalmemt puc anar amb la gent del meu poble sí però resulta que en un artice no opino a no se que sigui d'opinió. A més jo soc seguidor dels Flumine i ells mateixos ho saben.

      Elimina
    2. Respecte al recolzament de Flumine no penso jutjar-ho però que diguis que l'article és objectiu i dius "Ol'green van tornar a ser els millors del programa" no m'acaba de quadrar...
      Tot i així, tinc la sensació que el periodisme juvenil s'està perdent i m'agrada que a les terres de l'Ebre es pugui mantenir aquesta passió.

      Elimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks