Periodisme Juvenil

Més moviments sísmics fan augmentar la por dels ciutadans

dijous, 3 d’octubre del 2013

CATALUNYA/COMUNITAT VALENCIANA.- Els continus moviments sísmics que viuen tant el sud Catalunya com el nord de la Comunitat Valenciana han tingut un nou episodi aquesta matinada. 

Dos terratrèmols han despertat els diferents veïns tot i que durant la nit  s'han estat enregistrat més de vint moviments sísmics. Segons l'Institut Geològic de Catalunya el més fort ha estat de 4,1 graus a l'escala de  Richter. Ha estat tant intents que fins i tot s'ha pogut notar a Vilanova i la Geltrú i a Sitges. Twitter ha estat la plataforma més utilitzada per expressar les sensacions del sisme. Segons el 3-24 diversos alcaldes dels territoris ja han expressat la seva indignació i han demanat responsabilitat a l'empresa gestora de l'anomenat projecte Castor. En una entrevista a Els Matins de TV3, l'alcalde de Tarragona, Josep Ballesteros, ha recordat la proximitat de les centrals nuclears, tot i que aquestes han demanat tranquil·litat.  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks