Periodisme Juvenil

El portaveu del PxC de Tortosa abandona el Ple municipal

dimarts, 8 d’octubre del 2013

TORTOSA.- El portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) de Tortosa, Jordi Casanova, va abandonar el ple municipal ordinari del mes d'octubre. Els fets van passar aquest dilluns quan Casanova va presentar una moció. Aquesta moció demanava que l'Ajuntament de Tortosa s'adherís a un altra aprovada al Parlament sobre la prohibició de l'ocultació del rostre en espais públics. El portaveu de Plataforma va recordar que "els anys 2007 i 2010, PxC ja havia presentat mocions de la prohibició del burka als ajuntaments on tenien representació sobre aquest tema". 

PxC considera que portar burkes és un problema de seguretat pública. A més, consideren que no és tolerable que moltes dones hagin de portar el rostre tapat amb unes "vestimentes indignes" sobre la base d'unes lleis religioses. 

Jordi Casanova va comentat durant la presentació de la moció que l'aprovada pel Parlament no és exactament la que ells volien però era un de partida que cal recolzar per prohibit aquesta "barbaritat". Després de la intervenció dels altres grups parlamentaris  i de la votació en contra d'aquests, Casanova va mostrar la seva indignació i va explicar que era intolerable que es votés coses diferents que a Barcelona. Per aquests motius, PxC va abandonar el ple mentre comentava la falta de vergonya de la casta política tortosina. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks