Periodisme Juvenil

El conseller Boi Ruiz anul·la una conferència a Tortosa en veure les samarretes anti-retallades del públic

dijous, 31 d’octubre del 2013

TORTOSA.- El conseller Boi Ruiz ha anul·lat aquest dijous a la tarda una conferència que tenia prevista a la Universitat Rovira i Virgili de Tortosa. Ruiz havia de parlar sobre "la sostenibilitat del sistema sanitari català en un context de crisi". Això no ha estat possible per un problema de "protocol", segons els organitzadors de l'acte. Tal i com informa Cadena Ser Ebre al seu compte de Facebook, una vintena de persones que han assistit a l'acte portaven posada una samarreta en contra de les retallades.

El conseller de sanitat, aprofitant el seu pas per Tortosa, ha advertit a la ciutadania  que no hauran de pagar la totalitat de l'import dels medicaments. Ruiz confia amb que Montoro pugui pagar el més aviat possible el que deu als farmacèutics, però descarta que es tingui que aplicar una mesura perjudicant per a la ciutadania.

Imatge: Cadena Ser Ebre
També podeu escoltar l'àudio de la Cadena Ser Ebre amb el que Ruiz explica que no s'haurà de pagar la totalitat dels medicaments.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks