Periodisme Juvenil

Obrint Pas posa en peu l'Auditori Felip Pedrell

diumenge, 6 d’octubre del 2013

TORTOSA.- El grup de música Obrint Pas va dir adéu a les Terres de l'Ebre aquest divendres. Els del País Valencià fan una aturada indefinida a la seva carrera musical i el del divendres era l'últim concert que feien a les Terres de l'Ebre. El concert acústic  al Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa organitzat per la CUP va omplir l'aforament del recinte. Abans de l'inici del concert el portaveu de la CUP de les Terres de l'Ebre, Xavier Rodríguez, va fer un discurs denunciant als "cacics" que no tenen en compte a la població i que fan política per al 10% de la ciutadania, als privilegiats. Des de la Candidatura d'Unitat Popular també van donar suport als manifestants de les Illes Balears que lluiten per la llengua, que un cop més pretén ser atacada. Van aprofitar per mostrar el seu rebuig al projecte Castor, que són els responsables dels terratrèmols que estan vivint últimament la Catalunya sud i el País Valencià nord. 

Sobre aquest punt també en van parlar Obrint Pas, van dir que en aquestes terres dels Països Catalans, mai se'ns tenen en compte, només quan s'han de posar nuclears, projectes com el Castor... Obrint Pas va fer aixecar reiteradament al públic assistent amb les seves cançons reivindicatives que mai s'obliden i que ningú mai oblidarà. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks