Periodisme Juvenil

Polèmica per la presència policial al Rectorat de la Universitat de Lleida

dilluns, 2 de maig de 2016

Imma Manso és la polèmica professora de la Universitat de Lleida que és subdelegada del Govern i forma part del Partit Popular. Manso és acusada per feixisme per la Assemblea de Lletres de la pròpia UDL. Aquesta organització va començar una campanya contra la professora demanant que marxi de la Universitat. A més, van entrar a una de les seves classes i presumptuosament, la del PP els va contestar de forma desafiant i xulesca sense respectar el dret a l'expressió i la manifestació dels estudiants. 

Són molts els partidaris per tal que Imma Manso marxi de la Universitat, també n'hi ha molts d'altres que no consideren justes les acusacions de la Assemblea i justifiquen a Manso dient que únicament està militant en un partit on probablement està a favor de la majoria de polítiques impartides però no en la seva totalitat. 

Sigui com sigui, ara hi ha un altra polèmica: la presència policial a la Universitat. Hi ha tres policies secretes que formen part dels recursos de l'Estat. A més, hi ha tres policies més, d'empresa privada pagada per la UDL que també vigila que es pugui fer les classes amb normalitat de la professora Imma Manso. La Assemblea, entre altres estudiants, critiquen aquesta presència policial  ja que a banda de ser un malbaratament de recursos, quan hi ha moltes coses que no funcionen a la UDL, vulnera la llibertat d'expressió. 

És per això que la pròpia Assemblea ha organitzat una manifestació el proper 17 de maig a les 15.30 per protestar-ne. 

Presència policial que recorda als Grisos

La Assemblea de Lletres de la UDL ha criticat durament la presència que els recorda als Grisos durant el franquisme que assetjaven amb la seva presència a les universitats. 

Aquesta presència policial a la Universitat va de més lluny, també s'apunta que hi havia policia durant els actes del 15M.   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks