Periodisme Juvenil

Singfònics, tercer cor eliminat d'Oh Happy Day

diumenge, 27 d’octubre del 2013

CATALUNYA.- Aquest dissabte tornava a ser nit d'expulsions, una nit difícil per al jurat d'Oh Happy Day. Els nominats eren Singfònics (Terrassa), Tons i Sons (Terrassa), i Geriona (Girona). Les angelicals Geriona ens van interpretar Piel Canela, un cha cha cha que va animar a tot el públic de casa. El mestre Pardo va dir que el que havien fet era molt difícil, sense entrar a valorar si estava bé o malament. Els Tons i Sons estaven convençuts que no marxarien, o això va dir el director del cor. Finalment Singfònics van haver de marxar, no per l'actuació de la nit sinó per la trajectòria al programa, segons el mestre Pardo. Aquest jove cor de Terrassa va acomiadar-se amb un somriure i amb la cançó "Let's sunshine".

Singfonics

Pel que fa a la resta d'actuacions el cor Deudeveu van ser els millors de la nit. El "Rehab" va agradar molt al jurat i va posar d'en peus a tot el públic. Pel que fa a Gospelians&Gràcia tenen molta Alegria (cançó interpretada en l'últim programa) ja que la directora d'aquest cor ha tornat a ser dalt de l'escenari, i per ella si quedaria tot el que queda de programa.

La setmana vinent tornen a ser nominacions, feu les vostres apostes, qui creieu que nominaran?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks