Periodisme Juvenil

"Prou incivisme a Tortosa" per Jordi Casanova

divendres, 4 d’octubre del 2013

Vull felicitar a la Policia Local de Tortosa (desconec si els Mossos van actuar conjuntament, encara que vaig advertir una furgoneta del cos) per la seva excel·lent actuació, la passada matinada al barri de Ferreries, contra aquesta aberrant pràctica denominada "botellón".
He estat, sóc i seré molt bel·ligerant amb la passivitat i la permissivitat de l'equip de govern (CiU) cap a aquesta miserable "afició", però la passada matinada, per fi i després de moltíssimes queixes, tant en les comissions informatives municipals com via instàncies, telèfon, etc... la Policia va actuar de manera excel·lent i espero que així sigui a partir d'ara i de forma continuada i habitual.
Tots tenim dret a la diversió, per descomptat, però mai actuant com a animals irracionals, bevent, orinant i bramant al carrer fins a altes hores de la matinada i impedint el més bàsic dels drets dels ciutadans, el dret al descans nocturn. Vull recordar a aquests animalots sense civilitzar que existeixen locals d'oci nocturn (i hem de suposar que tenen les corresponents llicències, horaris de tancament establerts, controls de so, etc....- que és molt suposar -) oberts a la ciutat. No em val aquesta absurda "excusa" que el preu de les begudes és elevat, ja que els que no ens podem permetre aquest preu ens quedem a casa i prenem la canya o el "chupito" al nostre domicili. Aconsello a aquests animalots sense civilitzar que facin el mateix, que facin "botellón" al domicili patern. Probablement, l'actuació policial els semblarà molt suau si la comparen amb la reacció familiar.
Signat: Jordi P. Casanova Panisello. Regidor i portaveu de PxC a Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks