Periodisme Juvenil

L'Acció Cultural del País Valencià i tres entitats més units pel foment de la lectura i de la cultura

dimarts, 29 d’octubre del 2013

PAÍS VALENCIÀ.- Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'Associació d'Editors del País Valencià, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i el Gremi de Llibrers de València s'han unit per impulsar una iniciativa de foment la lectura i la promoció de la cultura: La Plaça del Llibre i la Setmana dels Escriptors a les Llibreries.
La iniciativa sorgeix pel compromís amb la cultura de les quatre entitats impulsores. El secretari d'ACPV, Toni Gisbert; el de l'Associació d'Editors, Jesús Figuerola; el vicepresident de l'AELC; i el del Gremi de Llibres, Ignacio Larraz, han presentat el projecte, dividit en dues fases.
 
La setmana del 14 al 24 de novembre tindrà lloc la Setmana dels Escriptors a les Llibreries, amb la presentació d'una vintena de llibres, pel moment, a tot el País Valencià. D'aquesta manera, els organitzadors expressen la seva voluntat de tenir en compte el territori i les comarques, i descentralitzar el programa d'actes. Posteriorment del 21 fins al 24 de novembre tindrà lloc La Plaça del Llibre. Entre el programa d'actes d'aquesta setmana destaca l'homenatge a Vicent Andrés Esteller i a Salvador Espriu.  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks