Periodisme Juvenil

La CUP demana als ajuntaments i als consells comarcals de les Terres de l'Ebre a vetllar per la transparència de l'empresa pública SAGESSA

dijous, 8 de novembre de 2012

Les instàncies presentades demanen que es realitzen auditories de gestió a SAGESSA, les seues fundacions i les empreses en les què participa; fer públiques totes les retribucions del personal, tant directiu com eventual, els models de facturació del 2007 al 2009 (aplicant la llei de protecció de dades) i un informe amb la contractació laboral dels gairebé tres-mil treballadors. També s'insta a les administracions a sotmetre a consideració i exposició pública aquests informes en els respectius òrgans de representació, com ara els plenaris municipals i comarcals.
Les instàncies estan adreçades al Sr. Manel Joaquim Ferré Montañés, Alcalde de l'Ajuntament d'Amposta, Sra Laia Subirats López, Regidora de l'Ajuntament d'Amposta, Sr Joan Martín Masdeu, President del Consell Comarcal del Montsià, Sr Ferran Bel Accensi, Alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, Sr. Pere Panisello Chavarria, Regidor de l'Ajuntament de Tortosa i Sr Lluís Soler Panisello, President del Consell Comarcal del Baix Ebre.
L'objectiu d'estes peticions és la de condicionar el proper consell administratiu de SAGESSA, on David Vidal emplaçarà a la resta de consellers a aprovar per àmplia majoria aquestes mesures presentades avui, realitzar una auditoria de gestió i fer públics diferents aspectes relacionats amb la contractació de personal, contractació d'empreses i sous de direcció i gerència. També es demana que els plenaris municipals i comarcals debatin i aprovin una moció on s'insta al nou govern de la Generalitat de Catalunya sorgit de les properes eleccions, a reprendre la Comissió d'Investigació de Sanitat del Parlament de Catalunya.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks