Periodisme Juvenil

Coscubiela critica "l'austeitat salvatge i suïcida que ens porten les polítiques de CiU i PP"

dimarts, 6 de novembre del 2012

Aquest dilluns, el diputat al Congrés, Joan Coscubiela, ha visitat Tortosa amb motiu de l'assemblea dels sindicats en vista a la vaga general del proper 14 de novembre. Coscubiela ha destacat la importància en mobilitzar-se davant "l'austeritat salvatge i suïcida que ens porten les polítiques de CiU i PP", segons explica el diputat. Aquest mateix ha volgut comparar les polítiques de la alemanya, Angela Merkel, amb les que realitza els governs de Rajoy i Mas. L'ex-secretari general de CCOO a Catalunya, ha recordat que la lluita contra el transvasament de l'Ebre va servir per aturar les decisions del govern, i per tant fa una crida a la participació a la vaga general del 14N.

El diputat d'ICV a Madrid s'ha mostrat satisfet, pel fet que el Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el recurs presentat contra la reforma laboral i que va ser entregat pels grups parlamentaris socialistes i d'IU, ICV-EuiA i CHA. Ha aprofitat també per demanar "una sentència ràpida" ja que sinó es continuaran realitzant acomiadaments sense control".
Imatge cedida per ICV-Entesa per Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks